Vind Ciate Dolls House Collection – Fødselsdags giveaway #2

Vind Ciate Dolls House CollectionSom lovet så har jeg jo også Ciate’s Dolls House collection til en heldig læser :)

Du deltager ved at lægge en kommentar hvor du smider en anbefaling af din all time yndlings film/tv-serie. Trænger til lidt inspiration at fordrive ventetiden med indtil Game of Thrones vender retur.. Nå ja og House of Cards :D Smid da også gerne et like og del med vennerne på facebook og husk at følge med på bloglovin for de seneste indlæg <3 Jeg kunne så godt tænke mig at ramme de 1200 likes der begge steder! :)

Vinderen findes på onsdag den 19 marts kl.20 :) Held og lykke <3

Vind Ciate Dolls House Collection

Follow
142 thoughts on “Vind Ciate Dolls House Collection – Fødselsdags giveaway #2
 1. Herhjemme er serien Supernatural et kæmpe hit. Hvis man er til overnaturlig ting, humor og lækre fyre er den et must. En anden serie, som er mindst ligeså overnaturlig, som jeg klart vil anbefale er American Horror Story. Den er foruroligende, mystisk og har nogle fantastiske skuespillere med.

 2. Jeg er vild med NCIS, hvor man følger potiets arbejde på alle planer under opklaringen af en sag. Der er nogle skønne karakterer med! <3

 3. Lost Girl som kører på TNT lige nu er et hit her i huset for både manden og jeg :)

 4. Uhhhh vil så gerne vinde :) Mine favorit serier må være CSI, The Good Wife og Lie to Me – og film er De Urørlige og Storbyens små mirakler :)

 5. Jeg er helt vild med Flash Forward, det er bare ærgerligt der kun er en sæson. Jeg kan også lide Pretty Little Liars, Desperate Housewives og HIMYM :D
  Tak for en skøn giveaway :)

 6. Jeg vil da helt klart anbefale supernatural, hvis du er til det overnaturlige! Er i gang med sæson 7 og fatter ikke, at jeg har set alle de episoder, men den er virkelig god. Og hvis du er mere til noget realistisk, som house of cards, kan jeg kun anbefale Revenge! Det handler om en pige ved navnet Amanda, hvis far er blevet dræbt og anholdt, for noget han ikke har gjort og så er hun kommet tilbage til rigmandsbyen, for at få hævn! Håber du tjekker en af serierne ud!

 7. Jeg elsker Nynne.
  Serien minder mig ofte om, hvor latterlig jeg er, når jeg mener at have haft en dårlig dag. Der ER nogen, der har det værre end os (og er langt mere uheldig) :O)

 8. Jeg har lidt forskellige favoritter – men du kender dem nok…

  Game of thrones
  how I met your mother
  CSI (alle 3 versioner)
  NCIS (den origeinale, men LA udgaven er også OK)
  Lie to me
  White collar
  og så selvfølgelig nogle klasikkere hvis de er i fjernsynet, f.eks Matador :-)

 9. Jeg elsker White Collar. De første to seasoner er rigtigt gode og de sidste (2-3 alt efter hvor du ser) er også gode. Et andent MUST er Sherlock, ja jeg ved det lyder lidt cliche, men den serie er bare 100% gennemført! fantastisk!
  En gammel kending er firefly, den har desværre kun en season :'(

 10. Jeg elsker
  sex and the city
  Gossip girl
  American Horror story
  Veronica Mars
  White collar :)

 11. Jeg er en SUCKER for tv-serier. Jeg har ingen tv kanaler så serier er det eneste jeg ser :)

  Jeg elsker Big Bang Theory, jeg ruller rundt på gulvet af grin hver gang de 4 gutter åbner munden :)

  Derudover er mine yndling:
  24 timer (JA, TAK!)
  Criminal Minds
  NCIS

  Jeg håber at du fandt lidt inspiration :)
  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 12. Ultimative favorit atm. Må være under The dome! En perfekt kombi af uhygge, mystik, aktion, kærlighed og med flere sjove inputs :D jeg tæller ned til sæson 2, så vil lige advare.. Den kommer først til juni ;-)

 13. uuuh, udover Friends og Ally, der jo er klassikere, man har set 1000 gange, har jeg forelsket mig en smule i The Good wife.
  Er egentlig ikke heeelt vild med de der seriøse serier, men den er meget god og lidt sød! :)
  En anden tanekfri-slap-af serie er Big Bang Theory!

 14. Uha, jamen hvis jeg skal anbefale noget skal det næsten være Modern Family, Californication eller Breaking Bad. Ellers en god og langtrukken tøseserie som Pretty Little Liars :-)

 15. Den absolut bedste serie må være Six Feet Under :) – hvis det skal være en der kører nu, er Being Human US også et godt bud.

 16. Jeg kan jo ikke sige andet end “How I met your mother” Den mest episke serie nogensinde! :-D
  Derudover er jeg også ret vild med supernatural :-)

 17. Halløjsa…

  Jeg kan varmt anbefale ‘Bones’ og ‘CSI – Las Vegas’ – dem æder min mand og jeg råt.

  Ellers er der jo klassikere som Beverly Hills 90210, Venner, Sex and the City

  Knus fra Mia ♥♥♥

 18. White Collar er min absolutte yndligngsserie – godt skuespil og dejlig, underfundig humor. Rigtig god, hvis man er til eye candy og lidt bedre niveau humor end alle fald-på-halen-serierne ^_^
  Nød også at se The Big C, Sex and the City, Army Wives!! og den amerikanske Queer As Folk (herlig homoserie) :)

 19. Uha, der er så meget jeg godt kan lide at se, så er helt svært at vælge. :-)

  Men nogle af mine yndlings serier, som jeg ser igen og igen og er FRIENDS og Sex And The City (samt filmene dertil). Derudover har jeg også set meget Gossip Girl og Vampire Diaries. Og så er der selvfølgelig Twilight filmene, som jeg også har fået set en hel del gange efterhånden. ;-)

 20. Jeg kan klart anbefale Fringe! Det er min all time yndlingsserie. Man bliver helt ked af det, når den slutter fordi man ikke skal følge personerne i serien mere :-)

 21. Nu er der jo allerede nævnt en hel masse fantastiske serier som How I met your mother, Big Bang Theory, Lie to me , White Collar… Men jeg vil da godt lige slå et slag for Glee – man kan ikke andet end at blive i godt humør af den serie. Heroes kan også anbefales; det er seriøst svært at stoppe med at se den, når man først er kommet i gang!

  Et mere quirky bud på en god serie er Pushing Daisies – den kan ikke forklares, den skal ses!

 22. Det er sgu svært at vælge bare en serie, for det kommer helt an på humøret.
  Synes serier at lettere at gå og til og fra end en film.

  En dansk klassisker for mig er Huset på Christianshavn

  Af de britiske så synes jeg Doc Martin er genial – en læge med blodfobi ude i et lille samfund, det er dømt til at give nogle gnidninger.

  Af de amerikanske så er How I met Your Mother blevet en favorit med årene, på grund af den måde den hopper frem og tilbage, dog er den svær at følge med i, hvis man misser nogle afsnit.

 23. Hey hey!

  Serier, hmm… Game of Thrones og House of Cards, som du selv nævner! God smag! ;) Breaking Bad, The Walking Dead, American Horror Story, Dexter… Ehh, kan ikke komme i tanke om flere lige nu :)

  Mht. film, så foreslår jeg Fight Club, min yndlingsfilm! Edward Norton og Brad Pitt er faktisk fremragende skuespillere! Også hver især i American History X og Se7en :) Jeg tænker du sikkert har set de fleste af dem jeg nævner, men de skal bare nævnes alligevel :D Star Wars-, Indiana Jones-, Ringenes Herre- og Harry Potter-filmene! Der er mange timers underholdning at hente der!

  Hvad med animationsfilm? Jeg eeelsker alt hvad Hayao Miyazaki rører ved – kender du ham? Studio Ghibli? Du ved, Det Levende Slot, Chihiro og heksene, Totoro, Ponyo osv. osv. :)

  Ellers kan du da game lidt! Har du prøvet at spille The Walking Dead? Det er faktisk et meget gribende spil!

  Tror jeg er lidt besat af Zombie-ting for tiden ;)

  Men wow, sikke en masse forslag, huh! Håber der i det mindste er et par stykker, du kan bruge til noget :)

  Krydser fingre ^_^

 24. Hvis du er til fantasy og mystery er serien Once upon a time helt klart værd at give en chance. Ellers er How I met your mother og Big Bang theory altid gode til et hurtigt grin. :-)
  Og selvfølgelig Doctor Who.

 25. Åh, jeg følger med i rigtig mange serier og elsker de fleste af dem. Men mine yndlings må enten være Breaking Bad eller Sons of Anarchy. Kan ikke rigtig vælge mellem de 2. Og så er jeg jo også total vild med How i met your Mother hvis det skal være lidt mere “useriøst” :)

 26. Min all time favorit er Friends, jeg kan se den igen og igen. Kedeligt måske, men sådan er det:-)

 27. Jeg ser KUN CSI, men jeg elsker det! En kriminalserie, som jeg virkelig godt kan lide!

Comments are closed.