Vind 8 L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs lakker – Fødselsdags giveaway!

Lorea lLes Blancs

Vind 8 L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs lakker

Så starter vi da den første fødselsdags giveaway! En heldig vinder kan fejre min blogs fødselsdag og ikke mindst forårets kommen med disse herlige pastel lakker i ser på billedet som er fra L’oréal Paris Color Riche Les Blancs Collection :) Det er 8 nye farver til deres eksisterende Color Riche serie. Det er da en ret god præmie ;) Jeg kan ikke lige prale af at have prøvet dem, men ifølge swatches rundt omkring så er de altså virkelig smukke! Så er lidt misundelig på vinderen :P Swatches kan evt. ses her :)

Hvordan deltager jeg?

Du lægger en kommentar hvor du linker til den mani/swatch som du stødte på min blog via. Du kan evt. søge efter den via den lille boks øverst i højre side :) Jeg tænkte at lige præcis den må i jo næsten kunne huske hvis det har fået jer til at komme igen og et lille tillykke er da heller ikke ilde set  ;) Hvis i ikke kan finde den så bare skriv hvad det var for en farve nogenlunde ;) I må i øvrigt enormt gerne like indlægget og dele med jeres veninder… Så kunne i jo evt. dele hvis en af jer vandt :P

Jeg finder en vinder på fredag den 14 marts kl.20! Held og lykke <3

Follow
99 thoughts on “Vind 8 L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs lakker – Fødselsdags giveaway!
 1. Årh, hvad!? Det er jo lææænge siden. :D

  Kan ha’ været noget med glimmer. Eller med selvlysende. Eller et særligt fancy design. :)

 2. Stort tillykke :D

  Jeg kan simpelthen ikke huske det første indlæg jeg læste, men det er altså også lidt tricky, da jeg kom herind via en anbefaling fra en anden blog :S

  – Mette

 3. Jeg fandt vidst bloggen gennem en kommentar fra dig på en anden blog, og er blevet hængende siden. Jeg synes virkelig, du viser nogle lækre lakker frem, og det er meget inspirerende at følge med.

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :)

 4. tillyke:) kan simphelthen ikke huske det:( måske var det i julen ved julekalenderen. øv! kan ikke huske nhååå men tillykke. syntes dine negle og neglelakker er helt fantastiske og det var nok derfor jeg blev ved med at kigge på din blog også fordi du laver så mange swatches:)
  tillykke<3

 5. Stort tillykke! Ville blive så glad hvis jeg vandt disse. Har længe ville prøve disse neglelak og jeg elsker pastelfarver, så dette er den perfekte mulighed.

  Jeg fandt din blog ved julekalenderen i 2012 :)

 6. Stort tillykke med fødselsdagen :)
  Jeg tror nok at jeg fandt din blog via et link på Fierce og Fattig’s blog for mange år siden, men det indlæg du lavede med sammenligninger til Chanel lakker tror jeg er det første indlæg jeg læste. Der er hvert fald et eller andet der får en klokke til at ringe :) Om det var det her indlæg http://rijah.dk/2010/10/chanel-paradoxal-vs-barry-m-dusky-mauve eller det her http://rijah.dk/2010/10/depend-204 kan jeg ikke lige huske, men har købt begge lakker pga. af dig :)

 7. Jeg fandt din blog via. en anbefaling fra en anden blog. Frøken fregne’s blog skrev i et indlæg for et godt års tid siden, at hun havde vundet hele Festive Kollektionen herinde hos dig. Og ja – the rest is historie – jeg har faktisk fulgt med herinde siden ;) Så den første farve jeg forelskede mig i herinde, er FNUG’s Beauty Editor. Jeg købte den nemlig efter at have set den her, og det har været en af mine yndlingsshades siden! Og så lige et stort tillykke med bloggens fødselsdag. Keep going ;)

 8. Jeg har tænkt, tænkt og tænkt, men jeg kan virkelig ikke huske det (tror også det er ved at være 3-4 år efterhånden?)…altså jeg kan jo knap huske, hvad jeg spiste igår

 9. STORT TILLYKKE med bloggens fødselsdag :-D

  Dette indlæg var det første jeg læste hos dig http://rijah.dk/2011/09/chanel-graphite/
  Søgte for første gang efter swatches i nov/dec 2012 og endte hos dig ;-)
  Faktisk anede jeg på daværende tidspunkt ikke, at der fandtes negleblogs – så du udvidede lige min horisont BIGtime :-P

 10. Åh det var jo slet ikke en swatch, men derimod en post på Facebook, og så har jeg været læser lige siden!
  Kæmpe tillykke med bloggen!
  Krammelam

 11. Jeg blev anbefalet din blog af en veninde for længe længe siden. Den er jo så skøn og inspirerende at følge med i :-)

 12. Jeg tror faktisk det var en af dine mange lækre konkurrencer der bragte mig til din blog. Det er vel 1-2 år siden, og jeg har fulgt med lige siden. Jeg synes din blog er så dejlig lige til og nede på jorden. Foruden din blog følger jeg dig på facebook, Instagram og Pinterest (stalker much?! ;D).

  Stort tillykke med din blogs 5 års fødselsdag :D

 13. STORT TILLYKKE herfra! :) Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg fandt din blog i sin tid, men jeg tror det var via Neglenymferne.dk. Husk nu at fejre dig selv. :)

 14. Har gennemsnuset dit arkiv (Faaaantastisk idé) – og jeg tror jeg landede hos dig ad omveje på dit Jensen&Jensen indlæg (er vild med Mick Øgendahl – stadig)
  Så et link vil være: http://rijah.dk/2011/08/jensen-jensen-behind-the-scenes og det har jo slet ikke noget med lækker lak at gøre :D
  Mit yndlingsindlæg gennem lang tid var din Depend Gellack guide – sådan kom jeg igang med Gellack ;)

 15. Et stort tillykke med fødselsdagen:-)

  Dejlig giveaway, lige hvad jeg og min datter kan bruge, så jeg er med:-)

  Jeg er ikke så god til computer og alt det (er jo lidt gammel), så husker ikke præcis hvordan jeg stødte på din blog, men det må da næsten have været i forbindelse med en søgen på negle.
  Jeg hjælper min datter med hendes blog og hun laver tit noget neglekunst mv.
  Tror det var noget med jordfarver, men husker ikke ikke for godt længere…………

  Krydser og håber.
  Tina Hoffbeck

 16. Jeg fandt din blog engang, jeg søgte på “neglelak samling” i mine spæde teenageår. Og jeg fandt dit indlæg med masser af neglelakker. Jeg blev imponeret og følger nu med via BlogLovin’ :-)

 17. Jeg søgte bare på neglelak og stødte så på din blog, kan ikke huske præcis hvilken det var. Og stort tillykke :D

 18. Pyh det kan du slet ikke kræve af sådan et gammelt hoved….jeg kan overhovedet ikke huske hvilken mani det var :-P
  Men det var en dag jeg søgte specifikt på neglelaksblogs, hvor jeg faldt over dig og er blevet hængende siden :D
  Et stort tillykke med føs´da´en :D :D :D

 19. Årrhhh.. Jamen jeg ved det faktisk ikke :/ En blanding af søgning på forskellige lakker på google og instagram – og så dukkede du op på facebook også, og så synes jeg din samling af lakker er pænt imponerende! Tænk at have så mange lakker, så de er nødt til at have deres eget værelse :D
  Tillykke med bloggens fødselsdag, selvom du glemte dagen :lol:

 20. Åhr altså… Det jeg virkelig ikke huske, og heler ikke hvor lang tid det er siden… Og du har jo lavet en masse inspirerende indslag med en masse flotte lakker, så derfor er jeg blevet hængende!:)
  STORT tillykke med bloggens 5 års fødselsdag!:)

 21. Jeg fandt din blog via evak blog, som omtalte din fødselsdag forleden – så stort tillykke! :-)

 22. KÆMPE STORT TILLYKKE med din blogs fødselsdag, det må bare have været et kæmpe arbejde at holde den ajour (:
  Jeg så linket til din blog hos Skønheden og nørden.
  Jeg kan ikke huske hvornår det var, men er ret vild med din blog.
  Jeg vil blive rigtig glad hvis jeg var heldig, men ellers må jeg jo bare prøve igen (:
  De bedste fødselsdags hilsner
  Lis Rye Jensen

 23. Ej, det kan jeg da ved grød ikke huske! Et kvalificeretbud er swatches på en Essie-kollektion. Det var i hvert fald, før jeg gik over til cruelty free…

 24. Jeg kan virkelig ikke huske det, da det er mange år siden.. men fandt vidst bloggen via neglenymferne :)
  Tillykke med det :D

 25. Hmm jeg er ikke sikker, men det kunne måske godt være din “dotticure” lavet med ciatè farver

 26. Tillykke med dagen. Hvor er du kommet langt. Jeg tror nok, jeg stødte på dig på Helles Blog giveaway side.

 27. Jeg fandt din blog via en anden blog, og den er simpelthen så fin og inspirerende! :-)

 28. Stort Tillykke med 5 år :-)

  Jeg kan stadig huske hvordan jeg fandt din og min første tanke… Jeg elsker neglelakker, men aldrig tænkt på at folk vil blogge om det.. En sen fredag aften google jeg på neglelak blog og din blog var den første jeg besøgte af en negle-blog… Tænkte også “Wow, mange dejlige lakker”.. siden har jeg besøgt din blog min. et par gange om ugen :-)

  Det var denne indlæg: http://rijah.dk/2013/02/opbevaring-af-neglelak

  For resten mange tak for en super god blog :-)

 29. Stort TILLYKKE med fødselsdagen :) min første negleblog var Neglenymferne, som linkede til din blog – og så har jeg fulgt dig via Bloglovin lige siden. Jeg mener, at noget af det første jeg læste, var om Chanel’s Graphite :)

 30. Uha, jeg tror jeg kom her forbi, via et link på facebook hvor der var linket til FNUG holografic. Der er ihvertfald et eller andet der gør, at jeg tænker FNUG når jeg skal tænke tilbage på gørste besøg :-)

  Et stort tillykke med de 5 år som blogger!
  Og tak for gode swatches og nyheder fra især Essie, Depend og Isadora – det er her hos dig, jeg får de mærker dækket ind :-)

 31. Wow, vil VILDT gerne vinde disse :O Er en mega sucker for pastelfarver, hele mit hjem kunne bestå af pastelfarvetoner, hvis det stod til mig ;-)
  Jeg fandt din blog helt tilbage i 2012, husker slet ikke hvordan :)

 32. Mener at et af de første indlæg jeg så havde noget med Essie at gøre. Kan bare ikke huske hvilke :/

  Men super fed give away, jeg vil meget gerne deltage :D

  Kram fra Sarah

 33. Jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg overhovedet fandt din blog i sin tid, så jeg måtte lige en tur i dit arkiv for at finde et af de indlæg, som for alvor gjorde din blog til et sted jeg måtte hænge fast i. Husker ikke om det var i 2009 eller 2010, men jeg vælger det indlæg hvor jeg faldt for en lysegul lak fra Orly (som jeg drømte om, mens jeg afsluttede mit speciale).
  http://rijah.dk/2010/01/orly-lemonade-pixi-stix-and-snowcone

  Faktisk måtte jeg i mit eget blogarkiv for at lede mig på vej, fordi jeg vidste at jeg havde skrevet om din blog mere end en gang.

 34. TILLYKKKEEEEEE :-D
  Jeg håber du bliver ved med denne blog langt frem i fremtiden for jeg elsker den!
  Indlægget er dette: http://rijah.dk/2009/11/notd-china-glaze-atlantis
  Som er smukke billeder af atlantis, som var min første “rigtige” neglelak – og kan man andet end at elsker den lak? NEJ!

  Håber på at kunne tilføje lidt af de loreal skønheder til min samling :-D

 35. Fandt bloggen via giveaway i blogland og dette er det første indlæg jeg læser på bloggen
  Tillykke

Comments are closed.