Vind 5 China Glaze neglelakker – Fødselsdags giveaway #3

China Glaze Giveaway Vind 5 China Glaze neglelakker

Så kommer den 3. og næstsidste giveaway i forbindelse med bloggens 5 års fødselsdag :) Jeg håber meget i kan li præmien! Den er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk der er en dansk neglelak webshop, som er ret så velkendt herinde efterhånden :) Så det er jo rigtig skønt at de vil være med til at fejre bloggen også :D Lakkerne jeg har valgt, er baseret på hvad jeg selv ville hoppe på, hvis jeg skulle lægge en ordre, så det er jo ret meget min smag i ser på billedet herover.. Måske der ville være hoppe en enkelt lilla med.. Dem kan man jo aldrig få for lidt af. Men jeg tænkte jeg måtte nok hellere lave det lidt mere bredspektret så alle kan være med :)

Vind 5 China Glaze neglelakker

De 5 lakker man kan vinde er fra venstre mod højre: Orange You Hot, Blue Bells Ring, Glitter all the way, Traffic Jam og Want My Bawdy. Altså en lidt blandet landhandel med lakker fra lidt forskellige kollektioner :) Hvis du nu ikke kan vente med at se om du kan vinde disse, så kan du jo smutte forbi og se om der er andet der frister derfra. Orange You Hot er dog desværre ikke på lager mere, da den sidste kan vindes her ;) Men i kan altså tage et kig her på LuxBeauty.dk hvis i ikke kan vente :D

Hvordan deltager jeg så?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om jeg egentlig har fristet jer igennem tiden og har fået dig til at købe noget? Hvis du har købt en lak baseret på et indlæg jeg har lavet, hvordan synes du lakken var da du så fik den selv? Blev du skuffet eller var den som jeg havde givet dig indtrykket af? Det er jo rart at vide hvor langt eller tæt på virkeligheden jeg rammer når jeg sidder og blogger, da min opfattelse af nogen kan være en helt anden for andre :) Så håber i kan huske det. Hvis ikke så vil jeg bare gerne vide hvilken lak du sidst har købt :) Så jeg evt. kan få lidt inspiration :D Jeg finder en vinder på onsdag den 26 marts :D

Held & lykke <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Follow
78 thoughts on “Vind 5 China Glaze neglelakker – Fødselsdags giveaway #3
 1. For at være ærlig kan jeg ikke huske det, men jeg husker den seneste lak jeg købte! Det var i BERLIN for 2 uger siden, i en Matas lignende butik der hed dm. Jeg gav kun 1 euro for den, og den er faktisk rigtig flot lys lilla :D

 2. De sidste to lakker jeg købte, var “on a silver platter” og “belugaria” fra Essie. Jeg var i Føtex for at handle ind og så at de var sat ned til 50kr. stykket, så jeg måtte slå til med det samme. Jeg ved dog ikke, om de stadig har dette tilbud, men jeg er hvertfald glad for at jeg slog til, for begge lakker er helt fantastisk smukke! Så er tippet hvertfald givet videre :)

 3. Sidste gang købte jeg en stærk pink neglelak fra Dapne :)) Min yndlings farve og så friskende til forår!

  Håber på at vinde :))

 4. Den seneste, jeg er blevet fristet til herfra, er fra depends rough sweet kollektion. Fantastisk flot, og så billig, så der er god plads til eksperimenter. Og den næste, jeg skal forære mig selv, bliver Essie encrusted. Den er også utrolig smuk. Tak for en dejlig blog. :o)

 5. Den sidste lak jeg købte efter at have set den herinde, var Essie – Ignite the night. Jeg leder altid efter swatches, før jeg køber en lak. Jeg køber som oftest lakker over nettet, fordi de ofte er meget billigere end i de fysiske butikker :)

 6. Først og fremmest inspirerer du mig til at passe bedre på mine negle, og lægge mærke til andres. (Især fordi mine egne er så forbandede grimme :().
  Den næste neglelak jeg planlægger at købe er Essie style hunter, og det er netop på din anbefaling..
  Tak for en god blog.
  Mia CA/aimlovelive@gmail.com

 7. Hej :) Kan huske jeg købte 4 Essie Repstyle-lakker ASAP efter at have læst dit review! Tøvede før, da jeg ikke vidste om de lige var mig – men efter at have set dem på dig og hørt dine ærlige mening, ja… Så blev jeg bare nødt til at eje dem! Plejer normalt at researche som en vanvittig før jeg køber noget, men dit review var nok for mig ^_^

 8. Uh bliver tit fristet til at købe de lakker du viser! men kontanthjælpens onde gør jo at man må begrænse sig. Den sidste lak jeg købte var en lækker lilla Gosh til billige penge i føtex. Fandt den faktisk i en kurv med rester. Den hedder Deep purple og måtte bare med mig hjem! Navnet kan ikke være mere præcis, en rigtig flot dyb mørk lilla!

 9. Jeg har ikke købt nogle lakker, fordi jeg har set dem herinde hos dig (endnu), men jeg synes det er skønt at følge med i din blog, fordi du laver nogle super gode anmeldelser af dem :)

  Sidst jeg købte lakker, købte jeg 4 for 50 :o Vildt billigt! Det var både Essie og Sally Hansen lakker, en nude, en mørk blå, en turkis, og en til som jeg ikke kan huske nu :genert: Min lak-samling er p.t. på over 100 og du gør det ikke nemmere at holde antallet dernede omkring :P

 10. Jeg kunne godt tænke mig at købe Essie Spin The Bottle eller La Roche Posay’s Corail – to smukke farver!
  Den sidste lak, jeg købte, var Rimmels Sweetie Crush ‘Sherbet Sweetheart’

 11. Lad mig sige det sådan her: du har måske ikke direkte inspireret mig til at købe en specifik lak, men du har været med til at opbygge/udvikle mit lakhjerte. For bare 1 1/2 år siden anede jeg intet om lak. Jeg brugte aldrig lak, og når jeg endelig gjorde blev det altid noget juks. Du har givet mig modet til at øve mig og holde gejsten oppe, så jeg nu er langt bedre end tidligere.
  TAK! :)

 12. Åhh fristelser! jeg bliver jo nærmest fristet hvergang jeg ser på en hylde med lak, jeg har endda oplevet at have lyst til at købe en lak jeg viste jeg havde i forvejen simpelhen fordi den er så fin synes jeg! Det var baby bellini fra rimmels cocktail colour collection, og det var faktisk efter at have set lakken her inde at jeg købte den. At jeg så siden hend også har købt de andre lakker fra kollektionen på nær den grønne er nok at jeg blev så forelsket i baby bellini!<3 true love!<3
  men eller så har dine fremvisning er depent lakkerne ofte gjort mig fristet dog køber jeg som regl ikke depent lakker da de chipper alt for hurtig af mine negle… :)men altså dine fremvisninger går jo alle lakker fristende!
  mange gange tillykke med de 5 år! håner du forsætter de gode arbejde mange år frem i nu :):)

 13. Ja, du fik mig til at styrte forskellige Matas rundt i Nordjylland for at få fat i de to blå Chanel lakker i sommers. Til sidst var jeg ret desperat, så jeg pressede en ellers yderst venlig Matas dame til at ringe rundt til nogle butikker for at se, om hun kunne få dem hjem. Jeg bliver altid skuffet over kvaliteten på Chanel, og har stadig ikke fundet noget underlag eller overlag der får dem til at holde bedre. Men de farver var bare for lækre til, at de ikke skulle være at finde i min samling ;-)

 14. Mit sidste køb var Nilens Jord Silky Lilac nr.694 dels fordi jeg bare måtte eje den.
  Dels fordi Nilens Jord’s neglakker ikke indeholder formaldehyd eller toulene.
  Den er dejlig cremet i konsistensen og meget let at påføre :)

 15. Jeg købte efter at ha’ set dit indlæg i november 2013 min julelak – Smooked Chrome fra Estee Lauder. Blev simpelthen så betaget af denne smukke nuance, også selv om julenegle ofte fordrer til røde toner… Og nu er jeg igen nødt til at investere efter en lækker anmeldelse. Den smukke gule lak fra Nailstation, er gået mig så lige i forårshjertet. :)
  China Glaze lakkerne er også super flotte lakker, som så mere end gerne må booste mit forårs og sommer neglelook. :)

 16. Uha det er jo ikke helt til at huske, men jeg kan huske at jeg købte nogle af China Glaze texture lakkerne efter du havde vist dem, helt præcist of coarse og in the rough. Jeg blev på ingen måde skuffet og de er nogle af de textur lakker som jeg elsker allermest :-) Det er altid fedt at hører andres meninger inden man køber et produkt, så tak :-)

 17. Da jeg er en af de lidt nyere læsere, har jeg ikke som sådan haft mulighed for at blive inspireret. Har dog tjekket nogle af dine Ciaté ældre indlæg ud, da jeg elsker fair ground kollektionen. De sidste lakker jeg har købt er Ciaté’s Fun House, Helter Skelter og så 3 lakker fra Barry M’s nye spring kollektion! Barry M har lavet nogle rigtig flotte forårspasteller og jeg glæder mig som et lille barn til de kommer!

 18. Den sidste lak jeg købte var et impulskøb fra føtex en skøn lilac der hedder full steam ahead. Jeg stod og måbede over belugaria serien, men da de kun havde fire ud af 6 valgte jeg ikke at købe dem… (før lidt senere på ebay)

  jeg elsker lilla – Lidt ligesom dig kan jeg forstå! Kan slet ikke få nok.
  Mange af mine manier er lilla. hihi.

  Jeg er ny subscriber her, men kun fordi jeg er liiidt langsom til det der med bloglovin’. Men har da kigget forbi et par gange eller tre. Dem der virkelig fangede mig var din giveaway med loreal farverne som jeg ikke nåede at deltage i. Så har læst en del aaf dine blogs, og vi har da også skrevet på IG! Sødt af dig at svare på alle spørgsmål osv. =)

  Desuden har jeg kun én chinaglaze som er så ensom… Den savner nogen china venner! :p

 19. Er ny læser på din blog, men har i mange år elsket neglelak, min samling er vel på cirka 120 stk. Den sidste jeg købte, var en smuk grøn fra Essies nyeste kollektion, Essie er mit yndlingsmærke, so far, har jo endnu ikke prøvet dejlighederne du udlodder.

 20. Det er ofte sket at jeg har købt en neglelak efter at have set den herinde. Lige nu er det La Roche-Posay Silicium lakkerne der står øverst på listen. Særligt fordi det jo er lak man med god samvittighed godt kan lade børnene prøve :)

 21. Du lokker altid, med de billeder du tager. Essie bliver jeg altid lokket af, det er klar mit yndlings mærke og dem jeg har flest af i min samling. Kan ikke huske en bestemt, men du lokker klart til fine køb.

 22. En essie-lak i en fin farve er det blevet til herfra – ellers plejer jeg bare at købe de der billige små lakker til 25 kr ;-)
  Jeg synes, essie er TYDELIGT nemmere at have med at gøre, faktisk.

 23. Ja, du har inspireret mig til at købe to lakker – begge to essie :)
  Den ene er “Warm and toasty turtleneck”, som jeg købte som gave efter at have set dit indlæg (http://rijah.dk/2013/12/essie-winter-collection-2013-swatches).
  Den anden er “Bikini so teeny” som jeg købte til mig selv efter at have set det her indlæg http://rijah.dk/2013/02/essie-bikini-so-teeny.
  Du har desuden også inspireret mig til at prøve waterfall-metoden med dette indlæg http://rijah.dk/2013/09/fancy-friday-accent-negl.
  Så mange tak for inspirationen – jeg er sikker på, at du fortsætter med at inspirere mig :D

 24. Jeg kan ikke huske om du har gjort således at jeg har købt en specielt lak. Men du har klart hjulpet mig med swatches af lakker jeg allerede havde i tankerne! :)

  Den sidste jeg lak jeg har købt var en blå Zoya, som jeg købte brugt. :)
  Fra ny af var det vidst den blå og lilla’e sweetie crush fra Rimmel.

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 25. Hej :-)

  Du har inspireret mig til at købe Depend 376, som er en rigtig flot koral farve :-)Den er bare super flot til sommer :-D

 26. Siden du anmeldte den nye glitter base coat fra Depend, har jeg vidst, at jeg var nødt til at eje den. Men i de to nærmeste Matas’er havde de overhovedet ikke hørt om den og jeg kunne ikke få at vide om/hvornår de fik den – så jeg holder øje!
  Kigger meget på swatches på nettet og hos dig inden jeg køber nye lakker, for som regel er de jo ikke helt billige, og det er så ærgerligt at blive skuffet.

  Har ikke en eneste China Glaze lak, så de må gerne flytte ind hjemme hos mig – har hørt godt om dem flere steder fra.

  Tillykke med bloggen og keep up the good work! ;)

 27. Uha har lige bestilt et par stykker på nettet, deriblandt OPI My private jet og follow Me on glitter, samt essie cashmere bathrobe, og glæder mig som et lille barn til de kommer :)

 28. Min sidste neglelak blev købt igår, desværre ikke afprøvet endnu. Men glæder mig til Sally Hansen diamond strength

Comments are closed.