Bloggen fylder 5 år (igår)!!

happybirthday
Nå så klokkede jeg altså i det i år. Ikke med min gode vilje, men var altså HELT overbevist sikker på at det var den 9 marts. Men slet ikke.. Det var den 7… ahem. Så det betyder også at giveaway’en jeg havde planlagt til den dag så kommer før ;) Jeg lavede jo et sådan opsummerings indlæg sidste år så det behøver jeg vidst ikke gøre igen, men til nye læsere kunne i da tage et kig, da det jo er et meget sjovt at se igennem :D

Jeg vil også lige sige tusind mange gange tak til alle der læser med herinde, i gør det jo umådeligt meget sjovere at blogge :) Så stay tuned for der kommer jo som skrevet lidt giveaways. Har pt. planlagt 3. Måske der kommer flere :)

Hvad synes i øvrigt om den fine nye header som søde Charlotte har lavet til mig? :D

Follow
8 thoughts on “Bloggen fylder 5 år (igår)!!
  1. HAPPY BIRTHDAY! Congrats on making it 5 years!! My 5 yr will be coming up in May, wow we’re old school beauty bloggers huh! Love you and glad you’re still blogging along sweetie!

    1. Thank you kellie <3 Oh I actually thought you started before me! Hahah! But it’s great that we still both are going strong :) I found a note that you sent in one of your lovely packages the other day and it made me so glad to read it again and of course made me think that I need to send one your way soon ^^ So hope you have the same address… Else send it to me ASAP! :*

  2. Tillykke til dig og din lækre blog..
    Synes det er en rigtig fin header du har fået bikset sammen :)
    Hav en skøn forårslørdag..

  3. Hip Hip HURRAH og hjertelig TILLYKKE til og med bloggen og den nye lækre header. – Tak til dig for de indtil nu skønne og informative blogspot, som jeg tror på der kommer mange flere af, og som jeg glæder mig til at følge i mange år endnu. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...