Chanel Distraction

Fandt lige den her smuksak i draft… Der skal den da ikke være mere :) Så her er in all its glory Chanel Distraction :D Den smukkeste korale lak med en dyb pink farve indover. Virkelig smuk! Elsker den :D Jeg er ret sikker på at der er 2 lag på alle neglene her, men jeg kan ærlig talt ikke huske det :( Det er nok i hvert fald 6 mdr. siden jeg tog det her billede og smed det ind i et indlæg og så derefter bare har glemt alt om den. Nå men den var vidst ret godt at have til en lidt kedelig dag i februar :) Hav en rigtig dejlig torsdag <3

Chanel Distraction

Chanel Distraction

7 thoughts on “Chanel Distraction
  1. Elsker bare den lak! havde stort set kun den på hele sidste sommer :D Den skal snart i action igen!

    Tror helt sikkert at du har to lag på, på det billede :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *