Julekalender 24. december: Vind Essie Winter 2013 collection

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig :) Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret :)

Så er vi allerede nået til den allersidste låge i år! Hold op hvor er tiden bare fløjet afsted! Som den altid gør ;) Vil lige benytte den sidste låge til at sige tusind tak til alle der har deltaget og hvor jeg ked af at jeg ikke kan sende en gave afsted til jer alle! I har i hvert fald givet mig en rigtig stor gave ved at være så dejligt aktive og ikke mindst hvor har det været skønt at kunne få lov til at trække den ene lækre gave op af julegavesækken efter den anden. Det er bestemt noget som skal overvejes igen til næste år ;) Så jeg håber selvfølgelig i bliver hængende, selvom der i skrivende stund er lidt under et år til det igen :) Det er blevet til præmier for næsten 11000 kr. Det er altså helt vildt, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det var muligt at få så mange til at lege julemand sammen med mig! Så tusind mange gange tak til alle sponsorerne af gaverne <3 Nå nok takketale, videre til dagens låge, hvis der overhovedet var nogen der har læst det her og ikke allerede har lagt deres lod ;)

Dagens låge:

Som den sidste låge i år så har jeg været så heldig at kunne udlove hele den nye Essie Winter 2013 collection, som rammer de danske butikker i uge 1 :) Så det kan måske være at de kan nå at lande hjemme hos den heldige vinder inden de er ude, så man kan føle sig lidt ekstra heldig ;) Selve kollektionen har jeg vist jer på YouTube og forhåbentlig får jeg tid til at få den vist her på bloggen imellem jul og nytår. Sættet har en værdi af 599 kr.

essiewinter
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Essie/L’Oréal

Follow
86 thoughts on “Julekalender 24. december: Vind Essie Winter 2013 collection
  1. wow <3 wow <3 hvor ville jeg så gerne have en ekstra julegave og ønsker at blive forkælet på den skønne dag <3 ønsker alle en GLÆDELIG JUL <3 <3

  2. Hvor har det været fedt at følge din julekalender! Har fulgt med på din blog på sidelinjen i noget tid og elsker dine swatches af neglelak :) Rigtig glædelig jul!

  3. Tusind tak til dig, fordi du har haft lyst, overskud og tid, til at bikse sådan en lækker julekalender sammen til os, det har været rigtig spændende at være med i konkurrencen om alle de lækre præmier. Jeg stemmer klart for en gentagelse til næste år ;) og vil selvfølgelig blive hængende til næste år, jeg har fulgt dig i et stykke tid nu. :)

    Sikke en fed præmie her i julekalenderens sidste låge, jeg vil elske at eje dem alle. ;)

    Jeg håber du og din familie havde en god juleaften i går.

  4. En helt i gennem smuk kalender – Gave-mekka som er den rene balsam for krop, sind og sjæl – Rigtig glædelig jul.

  5. Også her når jeg det lige! Puha! Og tak, Maria, for endnu et år med en super lækker julekalender – jeg synes det er fantastisk at du stabler det på benene år efter år! Glædelig jul til dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...