e.l.f. neglelak giveaway

Godmorgen! :D

Så har jeg en lille giveaway mere til jer :) e.l.f. Cosmetics har været så søde at sponsorerer 3 sæt med hver 3 af disse smukke lakker :) Misty Haze, Mint Cream & Glamour Girl. For at deltage så læg blot en kommentar hvor du skriver hvilket produkt fra elf der er dit yndlings. Har du ikke prøvet nogen produkter endnu, så tag et kig på deres webshop og skriv hvilket du i så fald godt kunne tænke dig at prøve :)

Hvis du har lyst til at følge bloggen på facebook eller bloglovin er du meget velkommen til det :) Du kan også følge elf Cosmetics facebook, men det er intet krav for at deltage :) Jeg trækker 3 vindere på søndag :D Håber i vil deltage, like og dele indlægget med jeres venner <3 <3

elfgiveaway

 

 

Follow
76 thoughts on “e.l.f. neglelak giveaway
  1. Jeg kan helt klart bedst lide deres neglelakker – så et par stykker mere til samlingen ville være lækkert!

  2. Jeg har ikke prøvet nogle af e.l.f produkter, men jeg kunne godt tænke mig deres ”Flirty Eyelash Palette” og ”Precision Liquid Eyeliner – Black”, da jeg har hørt godt om de produkter.

  3. mit ynglings produkt fra E.L.F er helt klart deres Translucent Matte powder. elsker den! og mange andre af deres produkter

  4. Jeg har endnu til gode at prøve ELFs produkter. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at prøve deres mineral foundation.

  5. Jeg har desværre i gen e.l.f produkter, men min veninde roser deres lakker helt vildt. Jeg tror jeg må eje en/flere af deres øjenskygger, super fine farver og mon ikke der sniger sig en lak med i købet;0) Følger dem allerede på Instagram og Blogovin.
    Diana Kristensen

Comments are closed.