Vinderne er…

JulekalenderSå er sidste omgang vindere inde for denne gang og hvis i er hurtigt ude så kan jeg nå at få sendt jeres gaver i dag ;) Dem af dem som jeg står for at sende selvfølgelig, resten bliver sendt ud fra diverse sponsorerer, så de kommer nok først i det nye år, det samme med dem der har vundet første omgang, det er altså derfor i ikke har modtaget noget endnu :) Igen så tusind tak for jeres deltagelse, ville virkelig ønske jeg kunne have givet jer alle sammen en ekstra lille julegave, det er jo dejligt at kunne glæde andre :)

Glædelig jul og GODT NYTÅR ikke mindst :D
Julevindere2Alle vindere er fundet via Random.org og er dit navn på billedet, så skriv en mail til blog@rijah.dk med emnet “Vinder XX december” hurtigst muligt med dit navn og adresse og så vil jeg få sendt din gevinst :)bloglovin

Follow
5 thoughts on “Vinderne er…
  1. Uhhm :) 15. december er CND neglepleje! I loooove it! Sender dig straks en besked! 1.000 tak og tillykke til de øvrige vindere :)

  2. Ihhh hvor dejligt at finde sit navn på listen. Tak til dig og til Random… Det er bare skønt at kunne glæde sig til en ekstra julegave i form af en lækker skønhedspræmie. Sender fluks mail af sted, og glæder mig til at modtage min fine pakke… :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...