Julekalender 24. december: Vind Depend startkit + 2 farver

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

Så blev det endelig juleaften og vi kan forhåbentlig alle se frem til en hyggelig aften i familiens skød. Jeg vil slutte min lille julekalender her på bloggen af med en, synes jeg selv, ret god julegave :) En heldig vinder får et Depend Gellack Startkit, komplet med lampe, før/efter-rens og trin 2 og 4, samt 2 farver nr. 313, en lilla med glimmer og en hvid nr. 000. Jeg har selv haft fornøjelsen af at teste det og det kan i se her :) Jeg regner med at trække vinderne i løbet af de næste par dage. Så hvis i mangler at kommentere på de andre indlæg, så kan det altså nås endnu. Håber I har kunne lide min julekalender og at det har været spændende at åbne dagens låge… Jeg har i hvert fald nydt at lege julemand eller nisse er det vel i en kalender :D

Her til sidst så vil jeg da lige benytte muligheden for at sige TUSIND tak for alle jeres skønne kommentarer i løbet af måneden. TUSIND tak til alle mine søde sponsorer af gaver til julekalenderen. TUSIND tak for at i læser med her, gamle som nye :) Håber i får en rigtig dejlig jul og en masse skønne gaver :) En sidste lille hilsen til alle dem der nu engang ikke kan fejre jul den 24. december af den ene eller anden grund, jeg har selv haft arbejdet på jule- eller nytårsaften og ved det er en sur tjans. Men nogen skal jo holde DK igang ;)

dependstartkitjuleaften

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)bloglovin

Follow
121 thoughts on “Julekalender 24. december: Vind Depend startkit + 2 farver
  1. Halleluhja Halleluhja Halleluhja … … … HAL LE LUH JaHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH … Virkelig en lækker julegave du der slutter kalenderen af med – Wauw Wauw og ønkset om en rigtig glædelig jul, samt dejlige juledage.

  2. Guud for en dejlig gave jo, har faktisk kigget på den der flere gange fordi jeg har negle der flækker som bare pokker, og så tænkte jeg at den der måske kunne være god og styrke mere… Puuha mon der ikke bare er en lille bitte bitte chance for at at jeg kan vinde en af dine gaver?? for de er sq fede alle sammen.

  3. Åhhhhh mine negle kunne trænge til sådan et sæt :) jeg har de grimmeste negle og dette kunne virkelig gøre underværker. Jeg ved at det holder temmelig længe (ca 3 uger) og ville gøre så meget godt for mit selvværd <3
    Rigtig glædelig 2. juledag og et vidunderligt nyt år <3

Comments are closed.