Julekalender 14. december: Vind GOSH og YniQ produkter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget og ikke mindst så husk at skrive en kommentar på igår hvis du ikke har nået det endnu :)

Dagens låge gemmer på endnu en omgang GOSH neglelakker og YniQ vatrondeller :) Dog er der altså kun 3 stk. til vinderen i dag af dem ;) Dagens vinder vil altså modtage 3 GOSH neglelakker nemlig Holographic Hero, With a Twist og Lazy Green. Alle en del af deres efterårskollektion :) Kan da i øvrigt se jeg mangler at få With a Twist vist til jer.. Det må jeg se at få lavet om på, det er virkelig en lækker farve ;D

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

Follow
149 thoughts on “Julekalender 14. december: Vind GOSH og YniQ produkter

Comments are closed.