Julekalender 13. december: Vind 6 Rimmel Lycra Pro Neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget ;)

Så er jeg stærkt tilbage med endnu en låge med en lækker gave i. Der er intet mindre end end 6 lakker til en heldig vinder i dag :D De er fra venstre mod højre: Black Pearl, Blue Vogue, Aqua Cool, Hypnotise, Urban Purple og Fancy Fucsia. Nogen super lækre vinterfarver, men bestemt også velegnet til andre sæsoner :)
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

Follow
163 thoughts on “Julekalender 13. december: Vind 6 Rimmel Lycra Pro Neglelakker

Comments are closed.