Chanel Coromandel

I dagens anledning… altså 3 advent :D Så får i endnu en rigtig lækker julet lak :D Nemlig Chanel Coromandel.. måske ikke lige en der er så let igen at finde, i hvert fald ikke i butikkerne. Online kan man godt finde den, ligesom jeg har gjort :) Men den er altså fra en kollektion tilbage i 2009 og der findes også en duft og en læbestift fra Chanel med samme navn. Farven ligger sådan midt imellem rød og orange og det skær i kan se på billedet til venstre, er desværre ikke nemt at se på neglene når den kommer på. Man kan ane det ganske lidt på ringfingeren :) Jeg fandt min på Trendsales og der kan man altså være heldig at finde en del neglelakker også de sjældne :)

3. advent står på mit vedkommende i julehyggens tegn, vi(kæresten) bager småkager og laver konfekt og så har vi købt en julegave til os selv, nemlig en iPad 3… så kæresten nemt kan se opskriften ude i køkkenet :D Pissesmart!

Husk at smide kommentarer til julekalender indlæggene :D  Go’ søndag :D

Follow
8 thoughts on “Chanel Coromandel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...