Julekalender 23. december: Vind 5 Sally H. Gem Crush neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

Den næstsidste kalenderlåge for i år gemmer på disse 5 herlige neglelakker fra Sally Hansen Gem Crush serie. Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af disse neglelakker, men jeg ved at de er totalt smukke. Så hvem end der løber afsted med disse, kan godt glæde sig :D Håber endnu engang i vil være med og dele :D Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)bloglovin

Follow
138 thoughts on “Julekalender 23. december: Vind 5 Sally H. Gem Crush neglelakker
  1. Det her er nok den allersmukkeste af alle de præmier, der har været kamp om…

    Håber jeg vinder kampen :o)

    Rigtig glædelig jul til alle!

  2. De her kunne jeg vildt godt tænke mig, men har aldrig fået købt dem. Kunne da være rart at vinde dem. ;)

  3. Nøjh, dem gad jeg så gerne vinde… Har lige set din dejlige blog og nyder dine spots. Pyh – har sørme travlt nu. Vil jo være lidt fjollet at glippe den dejlige konkurrence.

Comments are closed.