Julekalender 15. december: Vind lækker neglepleje fra CND

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du ved at trykke Del lige under indlægget :) Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

Bag dagens låge gemmer der sig nogen lækre CND produkter :D En heldig vinder vil få lidt godt til at pleje neglene og ikke mindst hænderne med. Jeg er selv stor fan af CND Solar Oil og har brugt den flittigt i mange år. Den har den lækreste duft og holder neglene stærke. CND Cuticle eraser er perfekt til tørre og ru neglebånd.. og jeg er vist ikke den eneste der har prøvet det, især ikke her om vinteren. Ikke mindst så forebygger den neglerødder og dem vil vi vist alle gerne slippe for :) Til at slutte af med er der CND Almond Illuminating Masque som er en intens fugtkur til hænderne, med opstrammende ingridienser som reducere synlige ældningstegn, indkapsler fugten og plejer i dybden, altså PERFEKT til denne årstid ;)
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

Follow
135 thoughts on “Julekalender 15. december: Vind lækker neglepleje fra CND
  1. Det er bare en rigtig fed og lække farve – en dejlig varm rød farve – den er rigtig god til alle festelige lejligheder. Og især er den velegnet til den 24. :)

Comments are closed.