Julekalender 1. december: Vind Pantene hårprodukter

Vi snyder lidt og leger det er den 1. december allerede, ik? :D Jeg keder mig lidt her til aften, så synes da bare vi starter på julekalenderen her på bloggen nu! Som de kloge læsere I er, kan I nok gætte jer til at ikke alle produkter er lige neglerelateret, men I kan jo nok bruge dem alligevel ikke? ;) Meeeen… ska vi ikke bare hoppe ud i det? :D

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. :) Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Enjoy!

Nu til hvad der kan vindes i dag. Nemlig et sæt af Pantene’s nye hårpleje serie til fint hår. Så har du, veninden, din mor eller en helt anden brug for lidt lækkert til håret, så er det her du skal være med :D

Husk at tjekke de her skønne damers julekalendere ud også. HER, HER og HER :)

bloglovin

Follow
144 thoughts on “Julekalender 1. december: Vind Pantene hårprodukter
  1. Lækker Lækker – Spændende med julekalenderen på din dejlige og informative blog … Følger selvfølgelig via bloglovin og på facebook … :-)

  2. Uh, ville være lækkert hvis vinterhøhåret ku’ blive “tryllet” om til bløde lokkende lokker inden jule/nytårs-festerne. ;)

    Er med på facebook & Bloglovin’. <3

  3. Hvis mit hår skal skinne ligeså meget som mine negle, skal der da hjælp til! Det må du da meget gerne bidrage med ;) Vi ses på Negle Lir!

Comments are closed.