Essie – Cascade Cool

Synes lige jeg ville smide en neglelak op inden jeg trækker nogen vindere, laver dog først et indlæg med de heldige i morgen, jeg bliver nødt til at slukke om pc om lidt, men skriver til de to i aften :) Denne er lak er fra sommerens Essie kollektion, der hedder Bikini So Teeny, den kan de fleste vidst godt huske, ik? :) Hvis i ikke kan, så er den vist stadig til at få på de forskellige sider som sælger neglelak :) Den er en fin sart rosa, der dækker bedst ved de tre lag. Var det en som i fik fingrene i og i så fald hvad synes i om den? Eller har i den endnu til gode? :D Jeg er vildt glad for min i hvert fald :D Happy Sunday! Skal se Forbrydelsen om lidt!!

 

Follow
4 thoughts on “Essie – Cascade Cool
  1. Hvor er den flot til dig! Men på mig? Neeej, så fiks en lyserød bliver vist lidt for meget, for jeg er “rødlig” i huden fra start ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...