e.l.f. giveaway!

Jeg fik jo lovet en giveaway med de elf lakke som jeg havde i forvejen og det blev så til de her 3. Light Red, Desert Haze og Purple Dream. Desert Haze er den eneste som jeg ikke har vist før, men Light Red og Purple Dream kan i se ved at trykke på link i navnet. Jeg vil forsøge at få prøvet min egen Desert Haze, så i kan se hvordan den ser ud, inden at giveaway’en slutter. Men nu må i ik hænge mig op på det hvis jeg ikke når det :P Nå nu til hvad i skal gøre hvis i vil deltage:

 • Følg bloggen på den ene eller anden måde, enten via Bloglovin’, RSS eller på Facebook.
 • Tryk like i bunden af indlægget og hvis i har lyst må i gerne like det på bloglovin også, men det bestemmer i selv!
 • Smid en kommentar hvor du skriver at du vil deltage, at du synes den danske sommer er øv, at du bruger str. 38 i sko eller noget helt andet. Altså smid en kommentar om hvad du har lyst til ;)

Jeg trækker en vinder via Random.org næste søndag den 29 juli. Håber i har lyst til at deltage :) Er forresten med i en konkurrence med min gradient holo jeg lavede for et stykke tid siden, hvis i vil smide en stemme der ville jeg blive rigtig glad :) Tryk lige her.

Hvis i ikke har kommenteret før, her på bloggen så skal jeres kommentar godkendes før den kan ses :)

Lakkerne er venligst sendt til anmeldelse af e.l.f.

Follow
70 thoughts on “e.l.f. giveaway!
 1. Super skønne lakker ღ (。◕‿◕。) ღ jeg deltager meget gerne
  Hav en skøn sommer
  kærlig hilsen
  Karin Christensen

 2. Jeg vil gerne deltage :)
  Jeg er vild med Desert Haze!
  Og jeg har Purple Dream i forvejen, så hvis jeg vinder, skal den gives væk til en heldig læser på min egen blog :)

 3. Skøøøøn give-away:)!!!
  Har lige trukket på smilebåndet over min datter, som for lidt siden vågnede og græd (hun er knap 4), hun var SÅ ulykkelig over at noget af den neglelak hun havde fået på i dag var gået lidt af allerede!!! Hi hi jamen lille skat, vi finder noget nyt i morgen:)
  Go sommer, mvh.
  Tanja mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 4. I’m in :-)
  Har i dag fået årets første (og forhåbentlig sidste) solskoldning…hvornår lærer jeg det der med solcreme?!?

 5. jeg har aldrig held i konkurrencer, og vinder stort set aldrig noget – men det er da værd at prøve, så jeg deltager :-D.

 6. WOW – jeg kan da vist lige nå det :D Jeg følger dig både på FB og bloglovin :) Og liker naturligvis også! Ville være fantastisk at kunne teste de lækre farver <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...