Depend 218 + Dior Rock Coat

En ny dag et nyt tørklæde fristes jeg til at sige :P I dag har jeg så min “arbejdsuniform” på igen, i form af en lækker varm sweatshirt med lynlås og det går mit partisaner tørklæde altså fint i spænd med. Omend det kan godt se lidt camping habit agtigt ud :P Men jeg er ligeglad.. når jeg sidder på jobbet så vil jeg bare ikke fryse og det gør jeg ikke når jeg har det her på :) Eftersom jeg forsøgte at lave en video igår der demonstrerede hvordan Sally Hansens kwik off virker, så mangler jeg lak på 4 negle og så tænkte jeg at blande de her to. Depends 218 som kan ses her og så Diors Rock Coat oven på. Pga. der er et svagt shimmer i Depend’en så synes jeg der kommer lidt holografisk over den… men det er nok bare mig? :)

Synes i det passer sammen? Har vist et enkelt tørklæde mere jeg kan forsøge mig med i morgen, så må jeg se om jeg kan finde en farve til det ;D Hvad synes i i øvrigt om et indlæg som dem her igår og i dag? Jeg er jo ikke modeblogger så det er et lidt uvant område for at bevæge mig ud på :P


Another day another scarf :D I think the top photo has a kind of holographic look over the polish?

Follow
9 thoughts on “Depend 218 + Dior Rock Coat
    1. Hov troed det var en helt anden tråd du skrev til :P Hehe sådan går det når man kigger for hurtigt! Men JA jeg så lige mailen :D Weeeee :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...