Idle

Har i dag været til et smukt bryllup med dertil hørende fest. Vi havde endda den lille hund med i kirken, for bilen var alt for varm.. og ja præsten faldt jo pladask for hende så hun kunne ikke sige nej :P Det var ikke et helt traditionelt bryllup da brud og gom allerede var gift på rådhuset.. De fejrede faktisk kobberbryllup i dag. Så de valgte at forny løfterne, denne gang i kirken og så var der sæbebobler i stedet for ris! For en gangs skyld glemte jeg billeder af maden, den var simpelthen så lækker.. Dog fik jeg kagen med :)

Vejret begyndte her til aften at blive lidt køligt, men ellers har de simpelthen været så heldige med det! Man skulle ellers tro der var garanti for sol her i Juli måned.. Men vejrudsigten for min næste uges ferie ser altså noget dyster ud :( Så jeg håber også i har nydt dagen og vejret ligeså meget som mig! :D


I went to a beautiful wedding today :D

Follow
3 thoughts on “Idle
  1. Pingback: Idle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...