Summer giveaway! Chanel Mimosa! *CLOSED*

Så har jeg allerede lidt i ærmet igen! :D Håber i kan li præmien! Overskriften har jo nok røbet det, men ja du har chancen for at vinde en helt ny Chanel Mimosa (klik på link for se den på neglene). De fleste ved jo nok at det er denne sommers IT farve, så hvis du missede den i butikken har du altså chancen for at få fingrene i den her :D

Hvis du vil være med: Fortæl om dit sjoveste/mærkeligste/pinligste sommerferie minde!
Jeg skal nemlig ikke på ferie i år, så håber i kan få smilet frem hos mig :P

Jeg ser gerne du er fast læser, men det er absolut ikke et krav :) Og siden det er en sommer giveaway vil jeg lade den køre i 3 uger. Så de fleste burde have en chance for at nå og være med.
Søndag den 17 juli kl.20
har jeg tænkt mig at vælge en vinder :) Held og lykke til jer alle! :D

So this time you lovely international readers can join up as well! Yay! 1 lucky winner will receive this brand new Chanel Mimosa (click the link if you want to see it on the nails).

How to enter:
Just tell me your funniest/weirdest/most embarrassing summer vacation memory!
I am not going on a vacation this year, so make me smile! :P

Since this is a summer giveaway I am going to let the giveaway run until
Sunday the 17th of July 8 o’clock PM (CEST) so all that want to enter have a chance to enter :) I will choose a winner shortly after and announce it here on the blog :)

I would prefer if you are google friend connect reader or bloglovin’ or in another way following me, but it is not mandatory :)

Good luck to you all!

Follow
81 thoughts on “Summer giveaway! Chanel Mimosa! *CLOSED*
 1. mit mærkeligste ferieminde er faktisk allerede fra i år (kom hjem i dag!)
  Skulle til Malta med min veninde, og vi tog afsted i onsdags. Vi kom derned, og i flyveren begyndte hun at være lidt nedtrykt, og om aftenen var det helt slemt, og næste morgen (i tirsdags) var der intet jeg kunne sige eller gøre der ville få hende til at være der mere. Kl. 12 var der bestilt en flybillet til hende til næste dag… Fedt fedt fedt!
  Heldigvis tog min søde søde far fri fra arbejde fredag, og holdt weekenden sammen med mig :-)
  som sagt kom jeg hjem i dag, men skulle have fløjet hjem onsdag :-)
  Det mærkeligste jeg har været ude for!

 2. favorite summer vacation was when we went camping president Nixon was having impeachment hearings . we ate grilled everyday!!!!!!!!

 3. I don’t find things embarassing (thankfully!), so I’m not sure if I my contribution will count for anything?

  One of my favourite memories though, is when I had one of the best meals of my life (… a dönerkebab) and watching one of my favourite bands at the same time at this festival in Germany. Nothing embarassing at all about it, but it was lovely!

 4. Det sjoveste som jeg kan huske lige nu er fra sidste år. Min motorcykelklub skulle til Norge og en klubkammerat og jeg kørte et par dage i forvejen rundt i DK og var henne og besøge hans bror mv. i de to dage. Jeg har så fået at vide senere (helt præcist et halvt år senere – til julefrokosten, da han vandt præmien “årets bommert”) at han spurgte de andre om de kunne huske hvad jeg mon hed :)

 5. Mit sjoveste/mærkeligste sommerferie minde..
  Er kun netop blevet til et minde.
  Jeg er pt. i Barcelona på ferie.
  I går da Hr. Kæreste og jeg gik en tur rundt i byen så vi en mand med en snor..
  For enden af denne snor var en sele, i selen var en gris!
  Thats right! En lille sort gris med pink sløjfe i panden og matchende pink neglelak på sine grisetæer!

  Jeg ville tage et billede, men turde ikke. Var på samme tid skræmt og begejstret.
  Sindsygt! :)

 6. Wauw, elsker den farve. Må absolut deltage, for det er en must have og den var forduftet fra forretningen da jeg kom forbi :oD

  Sjoveste/mærkligste sommerferie minde.. hmm.. Where to begin?
  I gymnasieårene flyttede min mor, lillebror og jeg i en anden lejlighed. Jeg havde kun boet der i ca. 2 uger da jeg en sommer nat vågnede pga. støj fra gaden (jeg havde vinduet på klem ud mod gaden). En bil havde speedet op og var standset på vejen nedenfor lejligheden. Jeg kunne høre at dørerne til bilen blev åbnet og at der var en mand som skreg af en grædende kvinde. Jeg overvejde kort for at lurer ud af vinduet, men valgt at blive læggende da jeg kunne høre at de var igang med at skændes og det det var optrappet. Kvinden råbte “Nej, du må ikke. Lad nu hver.” Manden råbte igen noget om at hun skulle skride ud af bilen og f*** af, eller også.. Hun fortsatte med at råbe “nej, nej!” Derefter råbt han “skrid forhelvede, ellers får du?”
  Jeg kunne ikke rigtig høre hvad der blev sagt, for på det tidspunkt var jeg kravlet godt ned under dynen. Det var lidt af en skræmmende/mærkelig oplevelse, især fordi lejligheden ikke lå i nogle form for “ghetto”.

  *N.xenia
  http://www.nxenia.blogspot.com

 7. Det mest pinlige jeg nogensinde har oplevet, var på en tur til Frankrig.. Det er vist en 5-6 år siden, men jeg kan huske det som var det i går! Jeg kan ikke fransk og ingen i min familie kan fransk (har jeg fundet ud af), men min far bildte mig ind, at han kunne fransk…
  Der var nogle drenge der irriterede os rimelig meget, så jeg spurgte min far hvordan man sagde at de skulle lade os være.. Med hans svar i hovedet, gik jeg hen til drengene og sagde: “La’ mi røv ver'” I god tro om, at det var Fransk…
  jamen jamen, for søren da hvor må jeg have set dum ud og min far må have været flad af grin! Der gik dog nogle år før jeg fandt ud af, at det bare er det danske “Lad min røv være” med en “fransk” accent… pinligt!!!

 8. Argh.. hvor er jeg dårlig til sådan noget.. jeg er bare totalt blank… jeg kan huske at jeg engang på en sommerlejr (med spejderne) blev kæreste med en eller anden dreng, som jeg slet ikke havde lyst til at være kæreste med… men de andre piger syntes jeg skulle… det er vist ca. 20 år siden nu (endnu en gang ARGH! jeg har minder der er 20 år gamle?!?! jeg er jo gammel nu!)

  Jeg har lagt et link til din fine giveaway her:

  ~*~*~GiveAwaysDK~*~*~

  Jeg prøver at samle alle danske giveaways.
  Hvis du har lyst kan du selv tilføje din side, næste gang du her en giveaway :) Så er du sikker på at den kommer med fra det sekund du har offentliggjort den :)

  Pøj pøj til jer alle :)

 9. I definitely had a huge crush on a boy on a cruise when I was 12 or so. My two sisters teased me relentlessly and of course told the boy all about it. It’s kind of funny in retrospect how head-over-heels I was for a guy I barely knew, but that’s puppy love!

  I follow via GFC as Lisa :)

 10. I was at the pool with my mom and this man asks me if my mom was my sister & i said ‘no’. i guess my mom looks younger than she really is ! ;)

 11. My family and I had gone on vacation to Taiwan. We were at this very nice resort and my brother, whom was only 9 at the time, was playing a game of tag with my cousin. They were running around the plaza and the sun had gone down not too long ago. The plaza was lit with the remaining beams of sunlight from the sunset as well as the lamps. My brother was running and had not seen where he was going before he feel with a “splash!” into a small stream. It was quite an amusing sight and the trek back to our cabin was even more fun. To this day my brother still remembers that happening and makes sure to scout out surrounding areas before he starts running :)

 12. Mit pinligste, sjoveste og mærkeligste sommerferieminde var sidste år, hvor jeg skulle holde en tale til en sommerfest for rigtig mange mennesker! Da jeg var godt i gang med talen skete det pinlige. Jeg kom med et sjovt indskud, hvor alle folk inklusiv mig selv begyndte at grine. Mit grin skilte sig bare ud, for jeg ikke grine men gryntede som en vaske ægte gris.
  Nøj, hold da op! Det var både sjovt og pinligt. De folk, som var med til festen, snakker stadig om det når vi ses.. Jeg ville ønske, at de bare kunne glemme det!

 13. Sikke en lækker farve. Og hvis jeg kunne finde ud af det, så gik jeg meget oftere med lak.
  Her kommer en rigtig pinlig oplevelse! Da jeg blev 30 år havde min kæreste inviteret mig til Venedig. Meget romantisk! Vi boede 30 meter fra en Gucci forretning, og Prada. Nogle timer inden vi skulle hjem, ringede min kærestes bankmand, for at fortælle, at visakortet var spærret af PBS, fordi de troede det var stjålet. Det gør de automatisk når der er brugt 20.000 i løbet af en måned. Vi klarede det så på tre dage at bruge de penge. Om det var pinligt? Ja en del, men det der gav prikken over i’et var, at min kæreste sagde til bankmanden, at han lige måtte åbne kortet igen, for vi var ikke færdig med at shoppe :)
  Det handler ikke om penge eller materialisme, men bagefter var det altså en sjov historie! :)

 14. Hi from Spain!!

  GFC name: bambaki83
  Email: mimica69(at)hotmail(dot)com

  My summer more fun and exciting was certainly when I went to New York with my boyfriend for five years now. Unfortunately we could only be seven days, but they were wonderful, we had a really good and met thousands of sites. I hope to return soon.

  thanks,

 15. Ihhh – er simpelthen lige vendt hjem fra 4 dages storbyferie i Berlin med bedsteveninden. Bare det at tage på roadtrip i Fiat 500 barbiebilen og have 4 overnatninger, starbucks lige ved siden af hotellet, masser af lækre shoppinggader og masser af spændende ting at se lige inden for rækkevidde er et minde i sig selv – men min ellers meget meget ordentlige og høflige veninde fik mig næsten til at tisse i bukserne af grin efter en middag en aften på en indisk restaurant.
  Vi havde prøvet Indisk aftenen forinden på en anden og her havde vi sluttet af med at få et lækkert glas mangojuice serveret for at rense munden for de stærke indiske krydderier. Intet alkohol – bare sød dejlig mangojuice. Dagen efter sad vi på en anden indisk (hip hurra for at prøve noget forskelligt når man er ude ikk?) Kommunikationen på denne restaurant havde været lidt anspændt, der havde været flere misfporståelser og vi skulle bare ha afsluttet den betaling og så videre uden mere bøvl. Da tjeneren kommer med regningen kommer han også med et lille glas læskende mangojuice. Troede veninden i hvert fald :o)
  Hun er nemlig travlt optaget med at skrive under og hyggebrokke lidt over prisen i forhold til betjening og servive – så hun hører slet ikke den nu forfjamskede tjener sige på klingende – men meget tydeligt – tysk “forsigtigt, forsigtigt de damer – det er stærk snaps”
  Så mens den måbende tjener ser til – løfter hun glasset, klinger det mod mit, siger “skål skat” og hælder det direkte i halsen. Meget meget brovtent – og ikke særligt “die Damen” over det.
  Bedre endnu bliver hun simpelthen så overrasket over den kradse smag og det meget stærke alkohol så hun straks efter råber “FY FOR SATAN” mens hovedet flækkes i den vildeste grimasse.
  Man sku nok ha været der – men har simpelthen aldrig grinet så meget! Kæmpe scene, og midt i det hele en stakkels indisk tjener som intet fatter, glor med åben mund og vist er færdig med at forsigtiggøre nogen damer der ser danske ud.
  Grinede simepelthen hele vejen hjem – og min høflige veninde kommer til at høre rigtog meget for det her :o))

  – og sikke da en lækker lækker farve til neglene!! Krydser SÅ meget fingre :o)

 16. Det minde jeg har er helt sikkert i mærkeligt-kategorien! Men det er til gengæld også ret sjovt (synes jeg).

  Anyways:
  Min familie (dvs mine 2 brødre og deres kærester, også mine forældre) var på ferie i Mallorca.
  Vi tilbragte næsten hver eneste dag i polen fra formiddagen, fordi vi havde det så varmt at det var et must at få et lille “morgenbad”.
  Det var på et hotel, så der var selvfølgelig en masse andre mennesker i de to pools også – hovedsageligt blege turister ligesom os!

  Min far som synes det er vildt fedt at svømme når han endelig engang hvert 3.år viser sin aspargesblege krop, svømmede selvfølgelig rundt i et par af de grimmeste svømmebriller han kunne finde. Derudover har min far måne, og hans hår stritter til alle sidder så han lignede egentlig en sindssyg Einstein i en asiatisk udgave, med svømmebrillerne.

  Det der var ved det var bare at min far bruger briller til hverdag. Dvs med svømmebriller på kunne han ikke rigtig se en skid under vandet.
  Ikke praktisk når der svømmer så mange mennesker i vandet.
  Derfor svømmer han pludselig en i den tykkeste, blege englænder og ikke nok med det, så svømmer han mellem benene på hende!
  Min far kan ikke se en skid, og hende englænderen begynder at skrige og råbe, fordi hun tror hun bliver voldtaget, imens min stakkels far UNDER vand desperat prøver at komme fri af hendes lår, og hun var selvfølgelig stadig i panik og flyttede sig ikke rigtigt.
  Så min far brugte 2-3 minutter under vand, mellem en fremmed dames blege, buttede lår hvor han sad fast som sild i en tønde.
  Det hjalp bestemt ikke da han endelig stak hovedet op af vandet, med “sindssyg professer”-looket og stirrede hende lige i øjnene. Så vidt jeg husker begyndte hun faktisk at skrige og skælde ud endnu mere! Så min fars blege ansigt gik fra hvidt til rødt!
  Jeg grinede hele vejen fra poolen op til værelset af hans lille “vandeventyr”!

 17. Ps. Jeg er fast læser via både google og Bloglovin’ :).
  Tror jeg hedder Lili Ly begge steder.

 18. There was this one summer when my whole family and i went on a vacation to a resort. we went swimming the whole day and ate, ate, ate, and ate. by the time we got back to the cottage, we were extremely tired. but long story short, the resort ended up, i guess you can say kind of “haunted”. we heard footsteps and all those ghost-like sounds. i was super scared, i couldn’t sleep at all!

  my email is mylifeascarrie@gmail.com

  :)
  Carrie

 19. OK, here it is. I went on a trip to Europe with my older brother after graduating high school. One of the stops was Venice. Beautiful city, but hard to find our way around and no maps. Following the signs written on buildings to get places we ended up at dead end with a building on each side of us, steps leading to the canal, and our destination right across the canal… Being curious like I am, I decided to go on the steps and peek around the corner of the building. As soon as I stepped on the 1st step, I slipped and fell right onto the steps. Not only did it hurt, but the white jeans I was wearing were soaked and green!… so had to walk 20 minutes back to the hotel with my butt wet and green! 10 years later I still remember it like it was yesterday… so yeah, funny and embarrassing! :D

 20. Mit bedste minde er nok min sprogrejse 2010, der gik til England. Jeg var ret nervøs, følte mig lille og forladt da jeg havde vinket farvel til familien i lufthavnen, men så snart jeg var derovre og fik snakket med de andre, lettede spændingen og vi nød ugerne fuldt ud!
  Et af de bedste minder var i Egerton Park, et fredfyldt paradis midt i byen, hvor man stadig kunne høre bølgernes brusen og fuglenes sang. Da en af de svenske deltagere trak sin akustiske guitar frem og slog ‘Halleluja’ an, sang hele holdet med af hjertens lyst – har aldrig oplevet, at hele øjeblikket var så fantastisk, flød sammen i et af venskab, sommer, solskin, lykke og musik. Jeg glemmer det aldrig.

 21. My most embarrasing vacation was when i went to the seaside with a bunch of friends[from school]with our teacher.I got drunk and i yelled that i want to beat my teacher.
  Well…exactly when he came into our room.
  I heard that story for over 4 years on every class with him:))
  Thanks.

 22. We was at the lake Balaton in Hungary and I’m totally in love with a boy, and when i went to him a bird… you know. I felt like a looser. :D
  GFC: Swenson
  email:la.petite.fraise@hotmail.com

 23. most fun/funniest summer memory: study abroad in denmark. My friends started playing a random game of soccer after a lunch. girls against guys. girls were wearing dress/etc/high heals.. so we had to play barefoot on the grass… and the guys had to play barefoot. girls almost won too.. buy one point.

 24. Mest pinlige tur, må være en bustur. Jeg sad og hørte musik på sin søsters mobil, med høretelefoner, men lige pludselig ringede den og af en eller anden grund kunne alle i bussen høre det, bortset lige fra mig xb Så den blev bare ved med at ringe, indtil min far sagde at telefonen ringede, så jeg gav den til min søster. Men alle kiggede på mig, og det var bare så pinligt.

 25. Mit pinligste ferieminde var for nogle år siden, hvor jeg var i Paris med min familie. Vi boede på en gade meget tæt på Mont Matre, og der var nogle “prostituerede” på den gade vi boede på. En aften på vej hjem til hotellet, faldt jeg der midt på fortorvet, og de prostituerede skyndte sig over for at hjælpe mig, og jeg syntes bare, at det var så pinligt!!

  Håber meget lykken tilsmiler mig :) Jeg plejer nemlig aldrig at vinde noget, så nu krydser jeg fingrene :D

 26. Åh ha.. Det må være den gang jeg var på Cran Canaria i juleferie – for det første fordi det er vildt underligt at bade i middelhavet (og rende rundt i shorts) juleaften.. Men også fordi et mindre barn var så glad for “julemanden” – en person der havde klædt sig ud, for at glæde de små børn i deres badedragter – at hun krammede ham således at han væltede i poolen (hvor et juletræ også flød rundt på vandet..) Alt i alt en uforglemmelig juleferie, noget jeg gerne gør igen – men som også er 180 grader omvendt af hvordan det er i Danmark! :-) Det må være det underligste (og sjoveste) ferie minde :-)

Comments are closed.