NfuOh – 52

IMG_6960-1

Den anden dag fik jeg prøvet en af de lakke min mor havde med hjem til fra Nicka K. Cosmetics i farven Charcoal Navy, beklager jeg ikke lige har fået taget et billede af den alene på neglene :( Det er den som i kan se på billedet herunder der ikke er sløret til :)

Og så er NfuOh’s 52 altså kommet ovenpå. Jeg smed også en mat topcoat på efter en dags tid og det havde jeg også fået taget billeder af, men de er på mystisk vis forsvundet :( Det ser ellers så fedt ud med en mat topcoat oven på flakies :D Denne her type er nogen af dem jeg kan have på i længere tid, måske jeg bliver træt af at se på ens farver hurtigere? Hvad ved jeg? :P

I love this kind of flakie mani! It can always spice up a color :) I had pictures of it with a mat topcoat on but they somehow disappeared :(

Follow
10 thoughts on “NfuOh – 52
  1. Pingback: NfuOh – 52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...