Essie – Coat Azure

Lige en meget hurtig post inden jeg skal afsted på nattevagt :) En af de nyeste Essie fra deres forårs kollektion 2011. Den kan dække helt fint ved et enkelt tykt lag, men jeg foretrækker nu 2 tynde. Nedenunder kan den ses med den Kisses & Bises ovenpå som gir et lille ekstra pift. Jeg synes det er en super fed kombination i hvert fald og den kan man sagtens lægge på ovenpå et enkelt lag af Coat Azure uden at det gør noget :)

From the new Essie 2011 spring collection, it has good coverage at 1 thick coat, but I would prefer 2. The bottom picture is a single coat of Kisses & Bises on top. Love the combination of these two :)

Follow
19 thoughts on “Essie – Coat Azure
  1. Fin lak. Den er også virkelig populær har jeg på fornemmelsen. Jeg følger også med i en amerikansk “neglelak”blog. Polish and Pearls hedder den, kender du den? Anyway, hendes indlæg idag var præcis sammen lak! Lidt sjovt synes jeg.

    Her er hendes link:http://polishandpearls.com/
    hvis du vil tjekke hende ud :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...