Rescue Beauty Lounge – Catherine H.

Næsten samme navn, dog en anden farve, men stadig den her super flotte galakse effekt! Den har sådan en lidt svær at placere farve, den er gråblå’ish , men når jeg sidder og kigger på den nu er den også lidt lilla i den.. meget svært at beskrive, men flot er den under alle omstændigheder :P Nå men faktisk har jeg simpelthen holdt det ved 1 lag på den pegefingeren og så 2  lag på resten, fordi den simpelthen dækker så godt. Så der var ikke nogen grund til at vise med mere end det på :) I morgen skal jeg til Guldbryllup. Det er min mors kærestes forældre der har det… sjovt nok har mine egen mormor og morfar også guldbryllup i morgen, de har dog valgt ikke at holde noget…. og hvor er jeg glad for det! Tænk at skulle sætte en æresport op i det her vejr :P

So next is this one… same as yesterday, just another color and a H as last name :P 1 coat on the index and only 2 on the rest because the coverage is really good! So why waste it? :D

Follow
5 thoughts on “Rescue Beauty Lounge – Catherine H.
  1. Ihh, hvor er den fin!
    Ved du om den findes i en mere grå-metal-agtig farve?

    Btw, så er det en superfin blog du har dig. Hvis man mangler inspiration til neglene ved man lige hvor man skal gå hen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...