Glee going Britney!

OMG jeg glæder mig til Glee i næste uge. Den nye sæson startede igår og har endnu ikke fået set episoden, men ser den lige så snart jeg kommer hjem i dag. Men så fandt jeg lige teaseren til næste uges episode og der tar de kære Gleeks altså Britneys sange op. Så det glæder jeg mig helt sikkert til ;D Ikke mindst fordi det er den fabelagtige dummer blanke blondine Brittany der skal “være” Britney :D Hun har jo nogen fantastiske oneliners… Hun er virkelig god underholdning :D Men nyd nu teaseren og glæd dig til at se det :D Og hvor er det i øvrigt længe ventet at de amerikanske serier er startet op igen.. Så lige det nye afsnit af How I met your mother også… og som altid et fantastisk afsnit :D

Glee started last night and cant wait to go home from work and see the first episode of this season :D And I just found this teaser for next weeks episode.. They are doing Britney! OMG I love it! :D haha so I definitely cant wait :D How about you? Have you been waiting for the new seasons of various episodes to begin again? I just saw the new How I met your mother last night and like always, EPIC episode :D

Follow
4 thoughts on “Glee going Britney!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...