Nubar – Star Sparkle

Et andet mærke til en forandring :D Tænkte jeg lige ville smide en anden lak ind i mellem alle de mange H&M lakke.. Der mangler jo stadig 4 ;) Men det her så den sidste af de Nubar lakke jeg fik fra nailmail.se og det er jo så igen henholdsvis 1, 2 og 3 lag :) Og jeg elsker bare den her glitter lak… jeg hader bare at skulle tage den af igen… :P Det her er helt klart en 3 lags! Jo mere jo bedre ;D

So thought I would take a 1 day break from the H&M polishes(still have 4 more to show) and flash my last Nubar that I got from nailmail.se. This is still 1 , 2 and 3 coats on the index, middle and ring finger :) I looove this.. but I don’t love to take it off! :( And this is definitely a 3 coater! The more the merrier! :D

Follow
8 thoughts on “Nubar – Star Sparkle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:Heart: 
:Grin: 
:Laugh: 
:Sarcastic: 
:Crying: 
:StickingOutTongue: 
:Smile: 
:ThumbsUp: 
:ThumbsDown: 
:Blush: 
more...